Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Wij hebben ervaring met zowel 2-takt als 4-takt scooters van alle merken (ook de wat oudere brommers, zoals de Tomos damesbrommer). U kunt bij ons terecht voor kleinonderhoud zoals het nakijken en vervangen van remmen, banden, uitlaten en verlichting, of grotere reparaties. Met onze ophaalservice kunnen wij uw voertuig halen en/of brengen voor €25,- incl. BTW per rit. Maakt u van te voren even een afspraak.

Ons arbeidsloon is €50,- per uur inclusief BTW. Met onze bandservice bieden wij korting als u met een losse velg komt. U betaald dan slechts de kostprijs van de onderdelen. De oude band neemt u mee, of kunt u tegen €2,50,- recyclekosten laten liggen. Als u een afspraak maakt, dan wordt het bandje verwisseld terwijl u wacht.

 

Inleveren sloopbrommers

Wij zijn RDW-erkend. Dit houdt in dat wij vrijwaringen kunnen afgeven voor sloopbrommers. Wij nemen alleen scooters en brommers in waarvan de kentekenpapieren compleet zijn. Heeft u een scooter of brommer staan en wilt u daarvan af? Wij halen uw sloopscooter gratis op. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Verkoop

Wij verkopen behalve nieuwe onderdelen ook tweedehands onderdelen tegen een aantrekkelijke prijs. Ook kunnen wij op uw verzoek onderdelen voor u in huis halen. Tweedehands onderdelen worden ook verkocht via Marktplaats. U kunt de onderdelen ophalen of laten verzenden. De kosten zijn afhankelijk van lengte en gewicht en of u een verzekering wilt. Komt u onderdelen ophalen? Bel of mail dan eerst. Wij willen voorkomen dat u van ver komt en het onderdeel net verkocht is.

 

Schadetaxatie

Heeft u een scooter of brommer die u op schade wilt laten taxeren? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben jarenlange ervaring met schadetaxaties en de professionele afwikkeling daarvan met de verzekeraars. Scooters en brommers worden getaxeerd voor 10% van het taxatiebedrag. Stel, de reparatie van uw scooter kost €1000,-, dan zijn de taxatiekosten €100,-. Deze rekent u dan na de taxatie aan de kassa af.
Parts Paradise

Bergerweg 12
1815 AD, Alkmaar 

072-5119607