Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

PARTS PARADISE

 
 
Bergerweg 12
1815 AD, Alkmaar
 
 
072-5119607
 

PRIVACYVERKLARING

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Parts Paradise, Bergerweg 12, 1815 AD ter Alkmaar

 

Doeleinden van gebruik

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat Parts Paradise in bepaalde gevallen uw gegevens opslaat. Parts Paradise gebruikt uw persoonsgegevens voor:

  • Afhandeling van een betaling via de bank;
  • Telefonisch of e-mailcontact;
  • Afleveren van goederen en diensten (overeenkomsten);
  • Om te voldoen aan een wettelijke verplichting ten behoeve van de Belastingdienst en RDW.

Bij het bezoeken van de website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt.
Bij het verzenden van formulieren wordt ook het IP-adres genoteerd. Dit om in voorkomende gevallen te kunnen nagaan of ten onrechte gebruik wordt gemaakt van persoonsgegevens.

 

Verkoop via Marktplaats.nl

Wij verkopen onderdelen via Marktplaats.nl. Bij contact via de e-mail verwijderen wij uw gegevens na transactie (en levering van het product aan uw adres) uit onze inbox. Wel blijft de schriftelijke correspondentie in de berichteninbox van Marktplaats zichtbaar. Marktplaats is zelf verantwoordelijk voor hun privacyverwerking en -verklaring. Uw gegevens zullen verder zichtbaar zijn op de bankafschriften van onze bank. Deze gegevens worden op last van de Belastingdienst in het archief bewaard die niet toegankelijk is voor derden. Na de wettelijke bewaringstermijn van acht jaar worden de gegevens vernietigd.

 

Inkoop tweedehands bromfiets of onderdelen

  • Kentekenbewijs. In verband met het vrijwaren van kentekens als erkend bedrijf voor de RDW, moeten wij bij inkoop de kentekenbewijzen in onze bedrijfsvoorraad opnemen. De kentekenbewijzen worden opgeborgen in een door de RDW verplichte kluis. Alleen bevoegde medewerkers hebben hiervan de sleutel.

  • Inkoopverklaring. Ten behoeve van de Belastingdienst zijn wij verplicht een bewijs van inkoop te kunnen overleggen. Dit heet de inkoopverklaring. Bij inkoop van een product maken wij zo’n inkoopverklaring op. Deze gegevens worden in het archief bewaard die niet toegankelijk is voor derden. Na de wettelijke bewaringstermijn van acht jaar wordt de inkoopverklaring vernietigd.

 

Reparatiewerkzaamheden

  • Reparatiebon. Bij reparaties wordt een reparatiebon opgemaakt. De monteur schrijft samen met u op wat er gerepareerd moet worden. Hierbij worden uw naam, telefoonnummer, kenteken en mits nodig, bijvoorbeeld bij een taxatie, uw adresgegevens vermeld. Als de reparatie af is of er zijn tussendoor vragen van ons over de reparatie, bijvoorbeeld de reparatie gaat duurder uitvallen, bellen wij voor overleg en toestemming voordat we verder gaan. Als u contant betaald, dan krijgt u de reparatiebon mee. Wij maken dan geen kopie. Wanneer u echter via de bank betaald, dan krijgt u de reparatiebon ook mee, maar maken wij ook een kopie van de reparatiebon. Dit is nodig voor de Belastingdienst.

De gegevens bewaren wij acht jaar in een daarvoor bestemd archief die niet toegankelijk is voor derden. Na de wettelijke bewaartermijn worden deze gegevens vernietigd. Als u toestemt met een reparatie gaan wij ervan uit dat u geen bezwaar heeft tegen het bewaren van uw gegevens onder eerdergenoemde voorwaarden.

 

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist.

 

Gegevensbeveiliging

Parts Paradise maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens.
Wij beschermen uw gegevens met alle mogelijke middelen, maar vanwege het publieke karakter van internet kunnen wij de veiligheid van de overdracht van informatie via internet niet altijd voor 100% garanderen.

 

Links naar andere websites en cookies van andere websites

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Parts Paradise is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder het beheer van Parts Paradise vallen of websites die, zonder onze medeweten, cookies via onze website plaatsen.

 

Inzage

U mag Parts Paradise vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u Parts Paradise verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via het contact formulier.

Partsparadise spaart al 33 jaar speelgoed en modelauto's.

Kijk op onze websites:

 

Speelgoedmuseum-logo.png

 

Burago18-logo.png

Partsparadise is geopend op:

dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00

zaterdag: 09:00 - 16:00

Scooter2.jpg

Laatste Nieuws

Tuning

Tuning

Naast reparaties en onderdelen bieden wij wel nog veel meer aan:
Reviseren, Polijsten Restaureren Tuning Schadetaxatie
Ophalen en brengen van Scooters/brommers (alleen op afspraak!!!)
Helaas bieden wij de volgende diensten wegens te weinig aanvraag niet meer aan:
Spuiten, poedercoaten, glasparelen en stralen.

Reparaties

Reparatie

Wij doen helaas niet aan injecties! Wel geven wij kleine servicebeurtjes en reparaties aan 4-takt scooters, ook van Chinese merken. Meer hierover bij Servicebeurt.

Read More

Servicebeurt

Servicebeurt

Een servicebeurt is over het algemeen vanaf €60,- maar dit kan in de prijs verschillen per merk, type en de staat van het voertuig.

Read More

Restaureren

Reparatie

Servicebeurt

Read more...
Parts Paradise

Bergerweg 12
1815 AD, Alkmaar 

072-5119607